Wysłany: 2010-02-07, 13:23 Konkurs na najlepszą dzielnicę
W nadchodzącym sezonie 2010 grupa Ultras Unia Leszno proponuje konkurs na najlepszą kibicowsko dzielnicę. Zabawa polega na tym, aby jak najwięcej mieszkańców danej części miasta (mapa z podziałem ) pojawiało się w młynie na meczach w Lesznie oraz na wyjazdach. Osoby, które zgłoszą się jako koordynatorzy, stworzą listę osób z danej „dzielnicy” i za każdego człowieka na Smoku, grupa otrzyma 1 pkt oraz 2 pkt za wyjazd. Będzie też możliwość otrzymania dodatkowych punktów, ale szczegóły pojawią się w dalszej części sezonu. Nagrodą dla najlepszej ekipy będą darmowe koszulki z nadrukiem, który zostanie wspólnie zaprojektowany, gdzie znajdzie się nazwa części miasta jaką reprezentują. Chętnych by zostać koordynatorem prosimy o zgłaszanie się do Yahoo (kibice(at)sskul.pl zamiast (at) wystarczy wstawić @). W konkursie biorą też udział Wschowa i Włoszakowice wraz z okolicznymi miejscowościami.
Zapraszamy do wspólnego kibicowania!
Oto wybrani koordynatorzy. Do nich należy się zgłaszać na GG, bądź PW w celu dopisania się do danej dzielnicy!
Sekcja 1
Brak
Sekcja 2
Gronowo (GG: 8851842, PW)
Andr3 (GG: 7273612, PW)
Sekcja 3
Stalon (GG: 4243170, PW)
Sekcja 4
Brak
Sekcja 5
arni912 (GG: 2947110, PW)
Sekcja 6
Mike (GG: 3324254, PW)
Sekcja 7
Danon (GG: 1568822, PW)
Sekcja 8
bally09 (GG: 12358921, PW)
Gostyń
KRIS_Gano (GG: 3314625, PW)
jacorUL (GG: 10464935, PW)
Krzemieniewo
Przemek (GG: 7507605, PW)
Tomek (GG: 4828345, PW)
Włoszakowice
oleWŁCE (GG: 5723303, PW)
Wschowa
adzinho (GG: 707019, PW)
Ostatnio zmieniony przez Badi 2010-03-26, 23:53, w całości zmieniany 16 razy
fajny pomysł fajny tylko moja dzielnia chyba nie ma szans
Jak każdy z góry będzie zakładał, że jego dzielnica nie ma szans to nic z tego nie wyjdzie! Więc bally do roboty i zbieraj ekipe!
No właśnie, nawet jak się zgłosi np. 5 osób z jakiejś dzielnicy nie ma co się wstydzić, to jest powód do dumy
Dobrze by było zaprojektować jakiś atrakcyjny plakat zachęcający do tego, z informacją jak i do kogo się zgłosić. Każda dzielnica by popowieszała je przy najbardziej ruchliwych miejscach (np. sklepy).
Akcja reklamowa jeszcze bedzie, jak widac informacja pojawia sie wczesnie. Wiele rzeczy wyjdzie w praniu jeszcze. Plakaty to sprawa delikatna bo trzeba miec na plakatowanie zgode, ale pomysl sam w sobie dobry.
A nie lepiej zamiast koordynatorów, 10 minut przed rozpoczęciem meczu wysłać jedną osobę, która przejdzie się po całym sektorze i zapisze na kartce ile osób jest z danej dzielnicy?
Nie wszyscy w dzielnicach się znają, koordynatora może ktoś nie znać swojego czy coś i nie będzie wiedział do kogo się zgłosić
Pomysł świetny!!! Ale dlaczego z poza Leszna to tylko Wschowa i Włoszakowice, przecież wielu fanów Unii jest także w Rydzynie, Gostyniu, Krobi czy wielu innych miejscowościach koło Leszna.
PS: Z moją dzielnicą nie macie szans Pozbieram wszystkich pikników i będzie to najgłośniejsza dzielnica.
Do zobaczyska na Smoku!
EDIT: A co do plakatów to najlepiej porozwieszać w szkołach, głównie średnich bo z nich najwięcej osób w młynie jest. To taka moja sugestia.
_________________ MIŁOŚĆ, HONOR, ZAWZIĘTOŚĆ, ALE NAJWAŻNIEJSZA JEST WIERNOŚĆ!!
Ale dlaczego z poza Leszna to tylko Wschowa i Włoszakowice, przecież wielu fanów Unii jest także w Rydzynie, Gostyniu, Krobi czy wielu innych miejscowościach koło Leszna.
Bo z tych 2 miejscowosci juz sie zglosili chetni, nie jest przeciez napisane ze nie wolno.
No to co za problem się poznać? Wydaje mi się, że żaden, a poza tym dowiesz się przy okazji, kto z Twojej dzielnicy chodzi do młyna.
Ale Badi nie chodzi mi o to, bo z Wsh to ja wiem kto wita w młynie. Chodzi mi generalnie o takie osoby, które w młynie będą 2-3 razy w sumie, a które by nam mogły kilka punktów nabić :P
Zresztą ton wyjdzie w praniu co trzeba zmienić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum