Witam, chciałbym powiedzieć że widać że jest brak strony
adamp4 napisał/a:
Moją propozycja jest to aby
adamp4 napisał/a:
ale w nowym silniku
adamp4 napisał/a:
Moja propozycja silnika jest to drupal.
adamp4 napisał/a:
Jedną z stron które
adamp4 napisał/a:
Jak coś
adamp4 napisał/a:
mobile
Chciałbym powiedzieć, że widać braki w posługiwaniu się językiem polskim; czyli chciałbym powiedzieć, że widać, że jest to brak umiejętność posługiwania się językiem polskim. Przykre, bo autor ma niebawem otrzymać ŚREDNIE wykształcenie.
_________________ a wise person asks; a fool wonders
tak, tak, zerkałem; nie tylko ja.
poziom strony nie może być byle jaki. to nie to, co blog, skoro ma być to strona oficjalna. a poziom języka ... też musi być zachowany. może niech zajmie się tym ktoś, kto ma choć cień pojęcia o tworzeniu treści. <bez zgryźliwości z mojej strony, ale faktom nie da się zaprzeczyć>
adamp4 [Usunięty]
Wysłany: 2008-10-20, 15:11
hatchet01 napisał/a:
tak, tak, zerkałem; nie tylko ja.
poziom strony nie może być byle jaki. to nie to, co blog, skoro ma być to strona oficjalna. a poziom języka ... też musi być zachowany. może niech zajmie się tym ktoś, kto ma choć cień pojęcia o tworzeniu treści. <bez zgryźliwości z mojej strony, ale faktom nie da się zaprzeczyć>
każdy może wsadzić drupal, polecam bardziej niż jportal
Mam taką propozycje co do zmian na nowej stronie.
Fajnie, że jest tyle wiadomości, nie tylko kibicowskich ale też żużlowych, ale chyba głownie chodzi o to, żeby świadomość kibicowska wśród Unistów rosła.
Chodzi o to, że np. takei tematy jak " Nie Gwiżdż A DOPINGUJ " czy "Zasady na wyjazdach" są dość istotne dla podwyższania standardów, a inne tematy spychają je dalej, a przecież strona pewnie z dnia na dzień zyskuje nowych odwiedzających, więc może warto jakoś to lepiej wypromować i dać na samą góre albo stworzyć cos po boku w stylu "Główne wiadomości". Myślę, że warto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum